0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts komt met zakelijk internet in de Bollenstreek

Internet, we kunnen niet meer zonder. Geen dag, geen uur en zelfs geen 10 minuten. Daarom levert interparts zakelijk internet in de Duin- en Bollenstreek en omgeving. Met zakelijk internet van interparts heb je de beschikking over een snelle, veilige en stabiele verbinding. Daarmee weet je zeker dat je altijd verbonden bent!

Kies je voor zakelijk internet van interparts? Dan kies je voor kwaliteit, zekerheid en een persoonlijke aanpak. interparts levert internet via glasvezelverbinding, straalverbinding of een andere reguliere oplossing. Dat doen we voornamelijk voor bedrijven die gevestigd zijn in de plaatsen Lisse, Hillegom, Sassenheim, Voorhout, Abbenes, Nieuw-Vennep, Lisserbroek, Kaag, maar ook buiten de bollenstreek bieden we diverse oplossingen!

Wil jij ook sneller internet op de zaak?

Zakelijk internet is speciaal ontwikkeld voor de ondernemers in de regio die altijd verbonden willen zijn voor een aantrekkelijke prijs. Wil jij ook een snelle, veilige en stabiele verbinding? Kies dan voor één van de 4 pakketten van interparts.

  • Met downloadsnelheden van 10 Mbit/s tot 100 Mbit/s of zelfs 1000 Mbit/s.
  • Een flexibele en schaalbare internetverbinding die zich aanpast aan jouw onderneming
  • 24/7 monitoring op beschikbaarheid, belasting en mogelijke aanvallen
  • Altijd verbonden met een uptime van 99,5%

Wil jij een snelle internetverbinding op de zaak?

Zakelijk internet is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die de beste verbinding wil voor een aantrekkelijke prijs. Wil jij overstappen naar internet van interparts? Kies dan welk pakket het beste bij jouw situatie past. Wij maken de overstap snel en makkelijk voor in je orde. Bel interparts om zorg te dragen dat ook jouw netwerk altijd verbonden blijft!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen