0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

Online werken op je vakantiebestemming, het kan!

De vakantieperiode breekt aan. Vind jij het prettig om tijdens deze zomerperiode thuis te werken zodat je werk en privé makkelijker kan combineren? Of wil jij toch nog je mail weg kunnen werken op je vakantiebestemming? Met een Online Werkplek van interparts ben je altijd verbonden en kun je werken waar je maar wilt!

Met een werkplek online van interparts zijn al jouw toepassingen die je van kantoor gewend bent, beschikbaar via internet. Of je nu thuis wilt werken, onderweg of op je vakantiebestemming, je kunt altijd inloggen op jouw eigen online werkomgeving. Elke Windows PC of laptop, Mac, iPhone, iPad en Android smartphone of tablet is geschikt om in te loggen. Wij zorgen voor de software en applicaties die je nodig hebt, voldoende geheugencapaciteit en schijfruimte en actuele licenties. Bovendien is alles veilig opgeslagen en geback-upt.

Voordelen van online werken:

  • Je hebt altijd en overal toegang tot je programma’s, e-mails en documenten. Thuis, onderweg en dus ook op je vakantiebestemming!
  • Geen zorgen over beheer, beveiliging en back-ups. Alles staat veilig opgeslagen.
  • Je hebt een maandelijks abonnement met de keuze uit drie service niveaus.
  • Altijd werken met de nieuwste software en voldoende capaciteit. Wel zo praktisch.
  • Investeringen in servers, hardware en software zijn passé.
  • Eenvoudig uit te breiden voor al je medewerkers. Zo benut jij de beschikbaarheid, bereikbaarheid en continuïteit van jouw organisatie optimaal.

Is online werken thuis of op vakantie iets voor jou of jouw medewerkers?

Een online werkplek is ideaal voor het MKB, bedrijven met meerdere filialen, voor de ZZP-er en de startende ondernemer. Heb jij interesse in de mogelijkheden voor online werken thuis en op je vakantie? Neem contact met ons op, interparts helpt je graag ‘op weg’!

 

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen