0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - beveiliging netwerk en servers

Anti-spam oplossingen

Spam, hoe blijf je de afzender een stap voor?

Spam: e-mail van personen die je niet kent en waar je niet om gevraagd hebt. We worden er allemaal mee geconfronteerd. Maar hoe kom je er van af?

De interparts Anti Spam service

Speciaal voor ondernemers hebben wij de interparts Anti Spam Filter ontwikkeld. Een gebruiksvriendelijke en simpele oplossing om ongevraagde reclamemail tegen te gaan. De mail komt binnen op de servers van interparts en wordt daar via een volledig automatisch proces gescand op spam én virussen. Na controle wordt de mail pas doorgestuurd naar jouw e-mailserver. Je hoeft dus géén aanpassingen aan je eigen mailserver te doen. Snel, makkelijk en betrouwbaar.

Spam verslaan is een on going proces

Spam evolueert snel! Uiteraard doen de ontwikkelaars van spam er alles aan om te zorgen dat hun mail niet door filters wordt opgemerkt. Daarom maken wij  bij het scannen van de mail altijd gebruik van meerdere filters die we constant up-to-date houden. Doordat we hier continu verbeteringen in aanbrengen kunnen we gemiddeld 99,94% van de spam tegenhouden.

Gratis proberen?

Binnen 24 uur kan jouw onderneming spam vrij zijn. De eerste maand verzorgen wij deze service gratis om jou te overtuigen. Voor meer informatie, prijzen of een demo neem direct contact met ons op: 0252-419169.

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen