0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - webhosting

Betrouwbare webhosting

Onbezorgd ondernemen met een website die altijd in de lucht is

interparts begrijpt het belang van een website die altijd in de lucht is en biedt webhosting pakketten die specifiek zijn toegespitst op startende ondernemers, zzp'ers en ondernemers in het MKB. interparts zorgt voor een goed draaiend besturingssysteem, de benodigde software en het uitvoeren van de updates voor de webserver. De server is permanent verbonden met het internet zodat jouw website altijd in de lucht is.

Optimale beschikbaarheid door eigen IP-blokken

Elke computer, router of server die over het internet communiceert, heeft een eigen IP-adres. Zonder IP-adres is een website, mailserver of computer niet traceerbaar en dus niet bereikbaar. Bijzonder is dat interparts een vermelding heeft bij RIPE, de instantie in Europa die de IP-adressen toekent. Wij beschikken daarom over eigen IP-blokken, waarbinnen jouw website gekoppeld kan worden. Dat garandeert optimale beschikbaarheid bij onze webhosting, omdat je nooit hoeft te wachten tot een IP-adres vrijkomt.

Je domeinnaam registeren

Goede en betrouwbare webhosting begint met een passende domeinnaam. Neem contact met ons op en we checken meteen of de door jou gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Als de domeinnaam vrij is, leveren wij elke extensie die je wilt. Je kunt al een domeinnaam registeren vanaf € 1,25 per maand.

Flexibele webhosting pakketten

De professionele webhosting pakketten van interparts zijn heel flexibel. Bij een forse groei van je website of webwinkel zijn de pakketten naar wens uit te breiden en kun je gemakkelijk overstappen op een Virtual Private Server. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek welk van de betrouwbare webhosting pakketten het beste bij je past.

Voordelen van betrouwbare webhosting: 

  • Optimale beschikbaarheid door eigen IP-blokken
  • Flexibele pakketten voor webhosting
  • Makkelijk opschalen en uitbreiden
  • Geen zorgen over beheer, beveiliging en back-ups

 

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen