0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - beveiliging netwerk en servers

Anti-virus oplossingen

Bescherm je gegevens tegen virussen en andere bedreigingen

Jouw bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Die wil je dus goed beschermen tegen alle gevaren van de huidige tijd. Spam, virussen, spyware, attacks, ransomware, het is bijna niet meer weg te denken. Maar hoe zorg je er dan voor dat jouw gegevens van jou blijven?

Verschillende wensen, verschillende oplossingen

Afhankelijk van jouw wensen en de grootte van je online omgeving, kunnen wij verschillende firewalls, spamfilters en virusscanners aanbieden. We zorgen altijd dat alle e-mail stromen eerst via onze machines gaan. Alles wordt gescand en pas nadat het gecontroleerd is op virussen en spam, wordt het doorgelaten. Een mooie oplossing omdat jouw server geen extra software nodig heeft en ook niet overbelast raakt bij een attack of spam-aanval.

Altijd up to date

Een simpele firewall is al lang niet genoeg meer. Daar zijn we ons bij interparts meer dan bewust van. Daarom hebben wij altijd verschillende firewalls, virusscanners en spamfilters draaien. Zowel voor software als voor hardware. Bovendien volgen wij alle ontwikkelingen op de voet. Vaak starten virussen in de USA en hebben we nog even de tijd om onze virusscanners daar op aan te passen. Zo zorgen we dat we hackers altijd een stapje voor zijn.

Wat als het toch mis gaat?

Onze firewalls, virusscanners en spamfilters behoren tot de beste in Nederland. Zij beschermen tegen hackers, computervirussen, spyware, ransomware en spam. Zo houden we meer dan 99% van alle ongewenste activiteit tegen. Mocht er toch iets tussendoorglippen, dan is een back-up van levensbelang voor jouw onderneming. Lees meer over onze back-up oplossingen.

interparts beschermt jouw gegevens

Met de firewalls en spamfilters van interparts ben je altijd up-to-date, hoef je  geen speciale hard- of software te installeren en heb je de zekerheid van een professionele oplossing!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen