0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - werkplek online

Online opslag en back-up

Al je data veilig en betrouwbaar opgeslagen

Werken in de "cloud”, dat klinkt misschien vaag of ongrijpbaar. Maar zo vaag als het begrip is, zo groot zijn de mogelijkheden. Niet alleen kan je altijd en overal werken, ook de opslag en back-ups zijn goed geregeld.

Voordelen van online opslag en back-up

Als je werkt in de cloud worden al je data via internet gesynchroniseerd en opgeslagen op de beveiligde servers van interparts. Mocht je smartphone gestolen worden of je PC crashen, dan kunnen wij alle data terugzetten en zorgen we dat de zogenaamde downtime zo min mogelijk is. Data doorsluizen of extra back-ups maken is niet nodig. Alles wordt door ons beheerd in de cloud.

Focus op jouw kernactiviteit

Doordat hardware falen geen invloed meer heeft op de werking van jouw website of mail, kan jij je met een gerust hart richten op je core business. Mocht er toch iets misgaan, dan zetten wij – vaak ongemerkt – de laatste back-up terug en kan je meteen weer verder werken. Met de nieuwste technieken is werken in de cloud veilig, betrouwbaar en gemakkelijk.

Voor ieder bedrijf een oplossing

Ieder bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen als het gaat om opslag en back-ups. interparts kent de uitdagingen waar bedrijven mee te maken krijgen. Daarom heeft interparts diverse back-up oplossingen jou te helpen de recovery time van je systemen en data te verkleinen, mocht er toch iets gebeuren.

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen