0252 - 419 169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

Bereid je alvast voor: KPN stopt met telefoon via ISDN

Belangrijk nieuws voor bedrijven die bellen met een ISDN-lijn. Vanaf 1 september 2019 stopt KPN met haar ISDN diensten. In Nederland maken veel bedrijven nog gebruik van een ISDN lijn. Jouw bedrijf ook? Digitaal bellen, ook wel VoIP genoemd, is het nieuwe bellen. Wacht niet tot het laatste moment, maar stap vandaag nog over. VoIP biedt namelijk veel voordelen!

Van ISDN naar VoIP

ISDN is een stabiele maar relatief dure dienst. Telefoonkosten vallen vaak niet meer op in het geheel van de bedrijfskosten. En als het goed werkt, waarom zou je het dan veranderen? Nu KPN stopt met ISDN is het toch verstandig om je alvast te verdiepen in VoIP. Ben je enthousiast? Dan maken we de overstap direct voor je in orde!

VoIP is voordelig en veelzijdig

VoIP staat voor "Voice over Internet Protocol". Makkelijker gezegd: bellen via het internet. We zetten de voordelen van VoIP-telefonie graag voor je op een rij: 

  • VoIP via interparts is een stuk voordeliger dan telefonie via ISDN. Je bespaart dus gelijk al op de kosten!
  • Je kunt gewoon je oude telefoonnummers behouden.
  • "Ouderwetse" telefooncentrales, telefoonlijnen en telefoonbedrading zijn niet meer nodig. Alles gaat virtueel via het internet. Zoals voicemail, doorschakelen naar het mobiele toestel van een collega, wachtmuziek en belgroepen.
  • Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Je kunt op elk moment uitbreiden met meer toestellen, gebruikers en functionaliteiten.
  • Wil je zowel mobiel als via een vaste telefoonlijn kunnen bellen? Voor iedere wens heeft interparts een oplossing.

Altijd verbonden

interparts is specialist in VoIP. Veel ondernemers in de Bollenstreek maken inmiddels gebruik van onze VoIP dienst. Bij iedere klant bekijken we de persoonlijke situatie, bespreken we de behoefte en maken we de overstap geruisloos in orde. Geïnteresseerd in VoIP? Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen dat je altijd verbonden bent!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen