0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - werkplek online

Bellen met VoIP voor het MKB

Bellen via internet: flexibel en goedkoop

Online werken is al behoorlijk ingeburgerd. Op je telefoon check je nog even snel je e-mails en thuis kan je inloggen op het systeem van de zaak. Maar waarom bellen we dan nog niet digitaal?

Veranderingen in telefonie de afgelopen jaren

Nog niet zo lang geleden was het simpel: je had twee netwerken in Nederland. De kabel voor je televisie en de koperlijn voor je telefoon. Maar in korte tijd is dat overzichtelijke plaatje compleet veranderd. Inmiddels heeft bijna niemand meer internet via ISDN en bellen via de koperlijn loopt ook op zijn einde.

Online bellen voor het MKB

Dat is de reden dat digitaal bellen steeds populairder wordt. Zeker voor klanten in het MKB is bellen via VoIP dé ideale oplossing. VoIP staat voor ‘Voice over Internet Protocol’, oftewel: bellen via het internet. Het is een flexibel en schaalbaar systeem dat makkelijk in te zetten is in bedrijven.

Voordelen van VoIP telefonie

  • VoIP via interparts is een stuk voordeliger dan ISDN. Je bespaart dus al meteen op de kosten!
  • Overstappen is eenvoudig en je behoudt je eigen telefoonnummers.
  • VoIP is een eenvoudig systeem met heel veel functionaliteiten zoals nummerblokkering, voicemails inschakelen of aanpassen, doorschakelen naar het mobiele toestel van een collega, wachtmuziek instellen of belgroepen maken.
  • Het is een flexibel en schaalbaar systeem. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt, maar je kunt op elk moment uitbreiden met meer toestellen, meer gebruikers of meer functionaliteiten.

Altijd verbonden

interparts is specialist in VoIP. Veel ondernemers in de Bollenstreek maken inmiddels gebruik van onze VoIP diensten. Bij iedere klant bekijken we de persoonlijke situatie, bespreken we de behoefte en maken we de overstap geruisloos in orde. Geïnteresseerd in VoIP? Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen dat je altijd verbonden bent!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen