0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - webhosting

VPS hosting

Een externe server inrichten zoals jij dat wilt

Alle voordelen van een eigen server zonder de kosten en het onderhoud ervan. Dat is Virtual Private Server (VPS) hosting van interparts. Op een Virtual Private Server laat je zonder problemen grotere websites of eigen applicaties draaien. Ook beschik je altijd over de gewenste hoeveelheid geheugen en schijfruimte.

Bepaal je eigen rootrechten

Een VPS is een krachtige fysieke server die wordt opgedeeld in meerdere, kleinere virtuele private servers. "Private", want iedere VPS is volledig onafhankelijk en heeft zijn eigen beveiligde serveromgeving. Als gebruiker beschik je over de rootrechten om jouw virtuele server volledig naar jouw wensen in te richten. In een Windows- of Linux-omgeving en met eigen IP-adressen. Ook bepaal jij of je andere gebruikers rechten wilt toekennen.

Schaalbare schijfruimte

VPS-hosting is veelzijdig en schaalbaar. Het geheugen van je server groeit mee met je organisatie waardoor je nooit te veel betaalt. Bovendien is de beschikbaarheid van je applicaties niet langer afhankelijk van een enkele machine. Zelfs tijdens onderhoud of een storing aan de hardware blijft je server gewoon bereikbaar.

Voordelen Virtual Private Server (VPS) hosting:

  • Betrouwbaar en flexibel
  • Veelzijdig en schaalbaar
  • Rootrechten om jouw server naar wens in te richten
  • Voor Window en Linux

 

 

 

 

 

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen