0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - beveiliging netwerk en servers

Back-up oplossingen

Al je data veilig bewaard en teruggezet

Bedrijfsgegevens vormen de kern van jouw onderneming en moeten dus goed bewaard en beschermd worden. Maar er liggen altijd gevaren op de loer….

Verlies van data

Bestanden kunnen om allerlei redenen verloren gaan. Je systeem kan gehackt worden, je server kan crashen, je laptop kan gestolen worden. Gelukkig zijn hier diverse oplossingen voor. Werken in de Cloud, goede firewalls en gesloten systemen zoals Metro-Net zijn hier voorbeelden van. Maar mocht dat allemaal niet baten, dan is een goede back-up goud waard. Zo kan je altijd de meest recente versie van jouw bestanden terugplaatsen en gaat er nauwelijks iets verloren.

Verschillende back-up oplossingen

interparts biedt diverse back-up oplossingen, aangepast aan jouw wensen. Van een simpele kopie van een enkele inbox tot een volledig automatische back-up die iedere minuut je volledige systeem vastlegt. Ook heb je de keuze of je zelf de back-ups wilt beheren of dat wij het voor je doen. Alles aangepast aan jouw onderneming. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing en bij problemen reageren we snel en adequaat. Vaak zonder dat je zelf iets in de gaten hebt.

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen