0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - beveiliging netwerk en servers

Metro-NET / Cross-net

Optimale communicatie tussen mensen op verschillende locaties

Heb je te maken met thuiswerkers, medewerkers op meerdere vestigingen of samenwerkende partners? Het digitaal verbinden van al deze mensen brengt vraagstukken met zich mee over snelheid, veiligheid en kosten. Met Metro-Net van interparts hebben wij dé oplossing!

Metro-Net verbindt mensen die op verschillende plekken met elkaar samenwerken in één gesloten netwerk, zonder tussenkomst van (routable) internet. Dit betekent dat je kunt besparen op de kosten die je normaal zou maken om de beveiliging tussen de verschillende locaties te realiseren. Metro-Net biedt optimale connectiviteit, is veilig en snel.

Optimale communicatie

De innovatieve technologie van Metro-Net is beproefd en zeer robuust. Het Virtual Private Network (VPN) koppelt standaard internetverbindingen in ons datacenter aan elkaar, nog voordat deze beveiligd het internet op gaan via een firewall (niet routable). Daardoor zijn we in staat om een hele veilige infrastructuur te bouwen van locatie naar locatie. De uitkomst is dat gebruikers van Metro-Net op een veilige manier hun communicatie verbeteren en hun netwerksnelheid vergroten.

Op maat en schaalbaar

Omdat verschillende locaties verschillende eisen met zich meebrengen, kan een Metro-Net bestaan uit een combinatie van verschillende soorten interconnectiviteit. Metro-Net maakt er één veilig netwerk van. Het maakt niet uit of je bijvoorbeeld glasvezel op de hoofdvestiging gebruikt, VDSL2 op locatie en medewerkers thuis een ADSL-verbinding hebben. Ook aan de toekomst is gedacht, want een Metro-Net is buitengewoon schaalbaar en wordt altijd op maat geleverd. Precies passend binnen jouw organisatie. Een Metro-Net verbinding is vergelijkbaar met een CrossNet verbinding. Beiden zijn op en top veilig, mede dankzij onze eigen beheerde IP blokken en RIPE membership!

Voordelen van Metro-Net:

  • Optimale communicatie tussen verschillende locaties
  • Snel, veilig en efficiënt
  • Kosten besparen op beveiliging
  • Schaalbaar en flexibel netwerk
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen