0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - werkplek online

Cloud PC

Al je data veilig via het internet synchroniseren

Online werken in de "cloud", dat klinkt voor sommigen vaag en ongrijpbaar. Waar zijn mijn data dan opgeslagen? Kan ik er altijd bij? Wie kan er nog meer bij en werkt het altijd?

Werken in de cloud, veilig of vaag?

Cloud computing is simpelweg het via internet beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens. De cloud is een ideaal netwerk waarbij jij als gebruiker geen eigenaar meer hoeft te zijn van de hard- en software en bovendien niet verantwoordelijk bent voor het onderhoud. Als gebruiker beschik je over een "eigen", schaalbare, virtuele infrastructuur. Met een Managed Desktop van interparts heb je altijd je eigen werkomgeving bij je. Inloggen kan veilig en eenvoudig overal waar je internet hebt. Online werken is ideaal voor thuis, maar ook bij de klant of onderweg.

Online werken in de cloud: Zo vaag als het begrip is, zo groot zijn de mogelijkheden!

Cloud computing

Een online werkplek biedt je de vrijheid en flexibiliteit die je vandaag nodig hebt. Je kunt vanaf iedere locatie via internet inloggen op je werkplek in de cloud. Met een cloud PC worden al je data veilig via het internet gesynchroniseerd. Waarop je ook inlogt - vaste computer, laptop, smartphone of tablet - een wijziging op het ene toestel is meteen ook zichtbaar op het andere. Data doorsluizen en extra back-ups maken is niet nodig. Dankzij cloud computing zijn al jouw toepassingen beschikbaar via internet. Waar je voorheen moest investeren in servers, hardware en software met daarbij regelmatige updates, upgrades en nieuwe licenties, is dat bij cloud computing niet meer nodig. Wij zorgen voor de gewenste software, de benodigde geheugencapaciteit en schijfruimte en geactualiseerde licenties.

Colocated of dedicated server

Een dure serverinstallatie op kantoor behoort met cloud computing ook tot het verleden. Dat scheelt ruimte, onderhoud en kosten voor klimaatbeheersing. De server staat in het externe, beveiligde en gekoelde datacenter van interparts in Haarlem. Daar kun je kiezen uit colocation of dedicated server hosting, maar ook een server leasen.

Voordelen Cloud PC:

  • Al je data in één keer centraal opgeslagen
  • Colocated of dedicated server in gekoeld en beveiligd extern datacenter
  • Flexibiliteit met betrekking tot eigen software en hardware
  • Optimale integriteit van (klant)gegevens
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen