0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - beveiliging netwerk en servers

IT oplossingen

Zorg dat jouw gegevens ook jouw gegevens blijven

De veiligheid van je omgeving en data is van levensbelang. Jouw gegevens moeten jouw gegevens blijven. Daarnaast wil je natuurlijk dat alles 24/7 beschikbaar is. Met een aantal IT-oplossingen kunnen we de beschikbaarheid en veiligheid van jouw gegevens en systemen optimaal beschermen.

SSL (Secure Sockets Layer)

SSL (Secure Sockets Layer) is een manier om de verbinding tussen browser en webserver te beveiligen. De data die via deze verbinding loopt wordt versleuteld via een protocol. SSL zorgt er met server authenticatie voor dat er gecontroleerd wordt of de website waar je verbinding mee maakt ook inderdaad de site is waarmee je verbinding denkt te hebben. Met een SSL certificaat, te herkennen aan het slotje in de browser, beveilig je dus de website. interparts biedt simpele, maar ook hele uitgebreide SSL certificaten.

Overige IT oplossingen

Naast SSL certificaten bieden we natuurlijk nog veel meer beveiligingsoplossingen. Denk aan spamfilters, virusscanners, hardening en gesloten verbindingen. En wist je dat we ook videobewaking kunnen verzorgen? Alles op maat voor jouw onderneming. Wil jij zonder zorgen over de veiligheid van je gegevens kunnen werken? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen