0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

Camerabewaking

Met intelligente camerabeveiliging ben je indringers een stap voor

Bij bewaking of beveiliging denk je in ons geval al snel aan het veilig stellen van je data. Maar we doen méér dan dat! Met de slimme elektronische beveiliging van tegenwoordig, kunnen we complete kantoren, bedrijfshallen of bedrijfsterreinen beveiligen. Dag en nacht wordt niet alleen jouw data bewaakt, maar ook je eigendommen of terrein.  

Actieve camerabewaking

Videobewaking is een onderdeel dat vroeger voornamelijk door elektriciens werd opgepakt. Maar inmiddels heeft het weinig meer met dat vakgebied te maken. De intelligente beveiligingssystemen van nu, zijn gebaseerd op ip camera’s en worden volledig aangestuurd vanuit slimme software. Daarbij maken we gebruik van artificial intelligence, diverse videomanagement systemen, infrarood techniek, thermische camerabewaking en nog veel meer slimme technieken. Onze kennis en infrastructuur van opslag, servers, hardware en software sluit daar uiteraard naadloos op aan!

Toepassingen van intelligente camerabeveiliging

Vaak zien bedrijven het nut van actieve camerabeveiliging pas in na een incident. Zonde vinden wij! Want met de huidige beveiligingstechnieken is het heel eenvoudig om dit te voorkomen. Met een paar camera’s en een (oude) server heb je al snel een eenvoudig camerasysteem opgezet. Maar het kan ook veel uitgebreider. Denk aan intelligente camerabeveiliging die bijvoorbeeld kentekens herkent of slimme thermische beveiliging die onderscheid kan maken tussen mensen, dieren en voertuigen. Tot een compleet beveiligingsplan dat niet alleen jouw data, maar ook jouw terrein en bezittingen beschermt tegen indringers. Prettig idee toch?

Voordelen van videobewaking door interparts

  • Volledig schaalbaar, groeit eenvoudig mee met jouw bedrijf en jouw wensen. Van twee camera’s die de voor- en achterkant van je pand in de gaten houden tot een compleet beveiligingsplan voor grote bedrijven met verschillende locaties.
  • Eenvoudig aanhaken bij bestaande infrastructuur. Heb jij al enkele camera’s staan? Of een server die we kunnen gebruiken voor de opslag? Perfect! Wij werken met verschillende soorten camera’s en kunnen het besturingssysteem aansluiten op jouw bestaande hard- en software als die nog up-to-date zijn.
  • Gebruiksgemak en slimme technieken. Wij werken bij voorkeur met Axxon Next, een zeer gebruiksvriendelijk en slim platform. Daarbij zit bijvoorbeeld een app waarop je dus altijd en overal toegang hebt tot het besturingssysteem.
  • Camerabewaking sluit naadloos aan op onze andere diensten. Bijvoorbeeld onze VOIP telefonie en onze back-up mogelijkheden , want indringers worden steeds slimmer en dan is het wel zo prettig als je ook een back-up hebt van de beelden!

Interesse in camerabewaking?

Wil jij voorkomen dat je verrast wordt door indringers? Wil jij niet alleen je data beveiligen, maar ook je terrein of je eigendommen? Neem dan contact op met de experts van interparts. Bel ons op 0252-419169 voor een afspraak en we helpen je graag verder!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen