0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

7 redenen om over te gaan op een online werkplek


Bij veel bedrijven speelt "het nieuwe werken" al een grote rol. De negen tot vijf mentaliteit is bijna niet meer in stand te houden. Of je het nu thuiswerken, flexwerken of telewerken noemt, één ding is zeker: met een online werkplek kun je optimaal je werk uitvoeren. Altijd en overal. interparts geeft je 7 redenen om over te gaan op online werkplekken.

1. Betere balans

We zitten allemaal wel eens in een spagaat tussen werk en privé. Hoe zorg je dat jouw medewerkers dit beter kunnen combineren? Met online werkplekken dus. Je geeft je medewerkers vertrouwen en zelfstandigheid. Wat er voor zorgt dat ze zich verantwoordelijk voelen, efficiënter gaan werken en een positieve houding hebben ten opzichte van jouw bedrijf.

2. Files omzeilen

Eén van de belangrijkste voordelen van thuis kunnen werken is het verminderen van de reistijd. Niks zo vervelend om dag in dag uit in dezelfde file te staan. Met een online werkplek kun je zelf bepalen waar en wanneer je werkt.

3. Minder werkplekken en minder reiskosten

Als werkgever hoef je minder werkplekken in te richten. En werknemers die structureel een dag of meer thuiswerken maken minder reiskosten. Daarmee bespaar je weer in kosten en vergoedingen.

4. Applicaties worden veilig en betrouwbaar opgeslagen

Data staan nooit meer op een lokale computer of server, maar in ons beveiligde en gecertificeerde datacenter. Daarmee voorkom je inbraak in je systemen.

5. Geen automatiserings-gedoe

Met een online werkplek heb je geen installatie en onderhoud van servers en PC's, systeembeheer of een duur servicecontract meer nodig. Updates worden automatisch door ons uitgevoerd zodat je systemen altijd up-to-date zijn.

6. Je betaalt nooit teveel

Groei of krimp van het aantal medewerkers binnen jouw organisatie die gebruik maken van een online werkplek, verrekenen we per maand. Als er een medewerker minder is, staat er een werkplek minder op de rekening. En als je tijdelijk of structureel meer schijfruimte nodig hebt, kan dat ook. Je ICT-omgeving is volledig schaalbaar.

7. Vanaf iedere locatie met een internetverbinding werken

Als je kiest voor werkplek hosting krijg je van ons per werkplek een Managed Desktop. Dit word vaak gedaan met een zogenaamde Thin Client. Deze Thin Client hoef je alleen maar met het internet te verbinden en jouw werkplek is klaar voor gebruik. Als je liever werkt met bestaande hardware is dat ook geen probleem. Vrijwel iedere computer of mobiel device is voorzien van een Remote Desktop applicatie waarmee je een verbinding op kunt zetten met ons netwerk.

Met de Managed Desktop van interparts kun je een online werkplek creëren voor al je medewerkers. Veilig en eenvoudig inloggen via internet en je hebt alles bij de hand. Online werken kan thuis, maar ook bij de klant of onderweg. Ideaal voor het MKB en bedrijven met meerdere vestigingen. interparts vertelt je graag over alle mogelijkheden!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen