0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - werkplek online

Zakelijke telefonie oplossingen

interparts Telefonie: dé oplossing voor zakelijk gebruik

Naast alle online oplossingen, levert interparts ook zakelijke telefonie oplossingen. Bij uitstek geschikt voor bedrijven die veel gebruik maken van de telefoon voor hun dienstverlening. Met interparts Telefonie bespaar je op de telefoniekosten zonder dat je concessies doet aan de kwaliteit.

Naast online communicatie blijft het gesproken woord een belangrijk instrument. Ook voor deze manier van communiceren biedt interparts goede, snelle oplossingen. interparts Telefonie voorziet klantlocaties van telefoonverbindingen en de bijbehorende infrastructuur. Met interparts Telefonie handelt interparts alle telefoongesprekken af (zowel inkomend als uitgaand) en zorgt voor een koppeling met de telefooncentrale of toestellen.

Bellen via Internet

Dit doen we door middel van een dataverbinding inclusief een modem tussen jouw locatie en het interparts netwerk. Wij zorgen voor de ontsluiting van jouw locatie door middel van een breedband-aansluiting. Vervolgens wordt de dataverbinding aangesloten op het telefonieplatform van interparts. Uiteraard krijg je op jouw locatie de benodigde randapparatuur van interparts zodat een volwaardig telefoon netwerk ontstaat. Deze telefoniedienst kan los of in combinatie met interparts Internet worden geleverd. Door de combinatie wordt jouw communicatie optimaal en efficiënt gebruikt!

Voordelen van interparts Telefonie:

  • afhandeling van uitgaande en inkomende gesprekken;
  • telefoongesprekken tegen een vast bedrag - onafhankelijk van de gespreksduur - tussen vestigingen, thuiswerkers en andere gebruikers, mits verbonden via interparts Telefonie;
  • eenvoudig overstappen van je huidige telefonieleverancier met behoud van je huidige telefoon- en faxnummers;
  • een groot aantal bekende functionaliteiten, zoals nummerblokkering, nummerweergave, gidsvermelding et cetera

 

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen