0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

Hoogwaardige wifinetwerken

Met een wifinetwerk van interparts ben je altijd verbonden

Of het nu thuis is of op de zaak, iedereen wil graag een snelle en stabiele internetverbinding. Even Buienradar checken, een betalingen doen of je mail inzien via een wifiverbinding. Maar zelfs al heb je supersnel internet via glasvezel of een straalverbinding, dan nog zijn er plekken waar de verbinding slecht is. Ook daar heeft interparts een oplossing voor!

Draadloos wifinetwerk

Wij leggen stabiele en draadloze wifinetwerken aan, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Snel en betrouwbaar internet door het hele huis of op de hele zaak. En ook daarbuiten: op je bedrijfsterrein, camping, fabriekshal of gewoon in de tuin. Met professionele meetapparatuur zorgen wij voor een goede dekking in elke gewenste ruimte.

De snelheid en kwaliteit staat vast

Alles begint met de snelheid en kwaliteit van jouw gekozen internet abonnement. Kies je voor een goedkoper abonnement met een maximale downloadsnelheid, dan kunnen we daar niks aan veranderen en moet je die beperking accepteren. Wel kunnen we zorgen dat het signaal overal goed doordringt. Gaat het om zakelijk internet? Doe dan geen concessies op snelheid en kwaliteit en ga voor het best haalbare in jouw situatie. In de meeste gevallen zal dat glasvezel internet zijn.

Overal een goede verbinding

Heb je een supersnelle internetverbinding? Dan nog kan het in de praktijk lastig zijn om overal een fatsoenlijk signaal op te pikken. Afstand tot het signaal, obstakels die het signaal tegenkomt of andere netwerken in de omgeving kunnen zorgen voor slechtere kwaliteit. Wij zorgen door middel van goede, strategisch geplaatste routers, wifirepeaters en losse access points dat jij overal een fatsoenlijke verbinding hebt. Klinkt goed toch?

Veiligheid staat voorop

We bouwen hoogwaardige wifioplossingen zowel voor bedrijven als voor thuiswerkplekken. Daarbij staat de kwaliteit en veiligheid altijd voorop. We zorgen dat je goed, veilig en snel kan werken. Dat doen we bijvoorbeeld door te zorgen dat gasten, bezoekers of klanten op een compleet afgescheiden netwerk zitten, zodat dit nooit jouw (bedrijfs-) netwerk negatief kan beïnvloeden.

Wil jij dat ook?

Wil jij ook overal goede en veilige wifi? Ga dan niet zelf sleutelen met wifiversterkers of andere oplossingen die maar deels werken. Laat je wifinetwerk deskundig aanleggen en doormeten door de professionals van interparts. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem dan contact op. Bel ons op 0252-419169 voor een afspraak en we helpen je graag verder!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen