0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - werkplek online

Alternatief ISDN

Bellen met VoIP, flexibeler en goedkoper dan ISDN

Nog niet zo lang geleden was het simpel: je had twee netwerken in Nederland. De kabel voor je televisie en de koperlijn voor je telefoon. Met de opkomst van internet kon je via beide wegen de connectie met het wereldwijde web maken.

KPN stopt met ISDN

In relatief korte tijd is dat overzichtelijke plaatje compleet veranderd. Inmiddels heeft eigenlijk niemand meer internet via ISDN. En ook het bellen gaat vaak niet meer via de ouderwetse telefoonlijn, maar digitaal. KPN is zelfs zo ver dat ze hebben aangekondigd te stoppen met ISDN.

ISDN alternatief

Vanaf 1 september 2019 stopt KPN met haar ISDN diensten. Bel je nog via ISDN? Wacht dan niet tot het laatste moment, maar kijk vandaag nog naar het digitale alternatief: VoIP. VoIP staat voor ‘Voice over Internet Protocol’, oftewel: bellen via het internet. En dat biedt veel voordelen!

Voordelen van VoIP

  • VoIP via interparts is een stuk voordeliger dan telefonie via ISDN. Je bespaart dus al meteen op de kosten!
  • Je kunt gewoon je oude telefoonnummers behouden.
  • ‘Ouderwetse’ telefooncentrales, telefoonlijnen en telefoonbedrading zijn niet meer nodig. Alles gaat virtueel via het internet. Het is een flexibel systeem en makkelijk aan te passen. Zo kan je eenvoudig voicemails inschakelen of aanpassen, doorschakelen naar het mobiele toestel van een collega, wachtmuziek instellen of belgroepen maken.
  • Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Je kunt op elk moment uitbreiden met meer toestellen, meer gebruikers of meer functionaliteiten.

Altijd verbonden

interparts is specialist in VoIP. Veel ondernemers in de Bollenstreek maken inmiddels gebruik van onze VoIP diensten. Bij iedere klant bekijken we de persoonlijke situatie, bespreken we de behoefte en maken we de overstap geruisloos in orde. Geïnteresseerd in VoIP? Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen dat je altijd verbonden bent!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen