0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - internet verbinding

Zakelijk ISP

interparts: zakelijk Internet Service Provider

Als er over een Internet Provider wordt gesproken, bedoelen mensen meestal de Internet Access Provider. Een Internet Access Provider is een organisatie die er voor zorgt dat een computer of een mobiel device verbinding kan maken met internet. Bijvoorbeeld via ADSL, kabel of WiFi. interparts is niet alleen Internet Access Provider, maar ook Internet Service Provider.

interparts: Internet Service Provider (ISP)

Een Internet Service Provider is een bedrijf dat via het internet haar klanten een eigen e-mailadres biedt, de mogelijkheid biedt een eigen website te maken en gegevens via FTP (File Transfer Protocol) toegankelijk maakt. Meestal denkt men bij deze diensten aan grote bedrijven als Microsoft, Ziggo, XS4all of Yahoo, maar interparts is ook een speler op deze markt en dat heeft zo zijn voordelen.

Alles onder één dak

interparts is misschien niet de grootste speler op de markt, maar wel één van de weinigen die alles kan bieden. Wij leveren stabiele zakelijke (internet) verbindingen, IP-adressen, domeinnamen & e-mail adressen en hebben de volledige hosting  in eigen hand. Het feit dat we zelf provider zijn en dus letterlijk de touwtjes in handen hebben, heeft nog een groot voordeel: ons uitgebreide monitoring systeem.

Monitoring en schaalbaarheid

Omdat we alles in eigen beheer hebben, kunnen wij alle verbindingen realtime monitoren op beschikbaarheid, op belasting en op mogelijke aanvallen. Zien we dat de belasting te groot is? Dan kunnen we direct opschalen naar een hoger niveau. En natuurlijk grijpen we direct in als er verdachte activiteit te zien is.

 

 

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen