0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - webhosting

Routers

Jouw netwerk altijd veilig en slim verbonden door onze routers

Een router is een apparaat dat twee of meer verschillende computernetwerken aan elkaar verbindt. Een router zorgt bijvoorbeeld voor de verbinding van een thuisnetwerk of een bedrijfsnetwerk met het internet. Hij stuurt als het ware pakketten data via je ADSL, kabel of andere verbinding naar de server van je internetprovider en weer terug. interparts levert verschillende soorten routers, aangepast aan jouw wensen. Die routers beveiligen we door zogenaamde hardening zodat jouw netwerk beschermd is tegen cyberaanvallen.

Waar moet jouw router aan voldoen?

Aangezien ieder netwerk anders is, stelt dit ook verschillende eisen aan de router. Wij gaan daarom eerst na aan welke eisen een router moet voldoen. Maar we kijken ook naar de toekomst. Wat is de lange termijn visie van jouw bedrijf en wat betekent dat voor het dataverkeer in de toekomst? Het is zonde als je na een jaar alweer een andere router nodig hebt!

Als de router geïnstalleerd is, betekent dat niet dat wij klaar zijn. Wij monitoren de routers van onze klanten actief op ons eigen NOC (Network Operations Control). Elke 30 tot 60 seconden checken wij het dataverkeer van alle door ons beheerde netwerk devices op snelheid en hoeveelheid van traffic. Mochten we daar verdachte pieken of dalen zien, dan kunnen we snel ingrijpen.

Altijd verbonden

Iedereen wil een goede verbinding hebben. Maar is het voor jouw bedrijf belangrijk dat er áltijd verbinding is? Bijvoorbeeld omdat je te maken hebt met kritieke bedrijfsprocessen,  (web-) applicaties waarmee klanten realtime 24/7 moeten kunnen inloggen of applicaties die via internet machines en installaties aansturen? Dan kunnen we de routers en het netwerk zo bouwen dat er bijvoorbeeld ook een secundaire verbinding is. Mocht de primaire verbinding uitvallen, dan grijpt de secundaire verbinding meteen in door het dataverkeer slim om te leiden. Dit kunnen we op verschillende niveaus doen. Bijvoorbeeld bij jou op locatie. Maar ook in onze eigen datacenters werken we met dit soort failover systemen.

Het slimmer en efficiënter koppelen van netwerken is precies waar wij voor staan: zo ben jij altijd verbonden!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen