0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

Internet back-up lijn

Zo blijf je altijd verbonden

Stel, je internet verbinding valt uit. Voor een paar minuten is dat al flink vervelend. Maar wat als het uren duurt? Of zelfs dagen? Daar heeft interparts de perfecte oplossing voor!

Internet is cruciaal voor bedrijfsprocessen

Een snelle, foutloze internetverbinding is cruciaal voor veel bedrijven. Valt die verbinding weg, dan zorgt dat voor veel problemen. Kantoorpersoneel kan niet verder werken, VoIP-telefonie werkt niet, e-mailen is onmogelijk, klanten kunnen niet pinnen en alle bestanden in de cloud zijn onbereikbaar. Kortom: heel frustrerend!

Altijd verbonden met een internet back-up lijn

Natuurlijk heeft interparts een prima oplossing voor dit soort storingen. Wij bouwen back-up verbindingen die de (kostbare) downtime tegengaan. Dat kan op basis van koper, via een straalverbinding of met een 4G/5G oplossing. En nog mooier: met behoud van het IP adres waarmee je normaliter communiceert.

Kosten – baten analyse

Met een internet back-up lijn draait jouw organisatie gewoon door tijdens een internetstoring, onderhoud of graafwerkzaamheden. De verbinding wordt dan automatisch vervangen door de back-up zodat alle bedrijfsprocessen gewoon door kunnen gaan. Helemaal belangrijk als jij werkt met een VPN. Natuurlijk zijn daar kosten aan verbonden, maar die vallen in het niet als je het vergelijkt met de schade die je lijdt als je uren of dagen niet kan werken.

‍Netwerken verbinden zonder tussenkomst van internet

Werk jij met gevoelige informatie en wil je liever helemaal niet afhankelijk zijn van internet? Dan is er nog de mogelijkheid dat wij bedrijfsnetwerken 1-op-1 aan elkaar verbinden. Dat doen we door middel van Metro-Net of Cross-Net. Deze systemen verbinden mensen die op verschillende plekken met elkaar samenwerken in één gesloten netwerk, zonder tussenkomst van (routable) internet. Wel zo veilig! 

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een van deze mooie technische oplossingen? Neem dan contact met ons op, dan zorgen wij dat je altijd verbonden bent!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen