0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - glasdraad bollenstreek

Altijd verbonden met Glasdraad internet en interparts

interparts en Glasdraad bundelen de krachten zodat je altijd verbonden bent met de snelheid van het licht

Glasvezel is een supersnelle vorm van breedbandinternet via een glasvezelkabel. Deze nieuwe vorm van internetverbinding(en) wordt vooral toegepast om voor de toekomst bestendig te zijn. interparts maakt glasvezel internet mogelijk op bijna elk adres in de Bollenstreek in samenwerking met Glasdraad.

Voordelen van interparts Glasdraad internet

Bij glasvezel gaat de overdracht van data niet met elektriciteit, maar via lichtsignalen. Dit maakt razendsnel internet mogelijk met up- en downloadsnelheden tot wel 1000 MB. Niet alleen ideaal voor het up- en downloaden van bestanden, maar ook voor video-conferencing, pintransacties, ingenieuze beveiligingssystemen en om de nieuwste games of films te downloaden. Allemaal supersnel via een stabiele, veilige verbinding!

Glasvezel is een supersnelle vorm van internet via een glasvezelkabel. interparts maakt glasvezel internet mogelijk op bijna elk adres, dus ook bij bedrijven die in de buitengebieden van de Bollenstreek operationeel zijn. Ben je een particulier, dan adviseren we je contact op te nemen met Glasdraadbollenstreek.nl voor particulieren. Bedrijven kunnen meer informatie aanvragen of zich aanmelden via : bestelformulier van interparts

Overtuigd van de voordelen die we je kunnen bieden?

Wil jij ook supersnel, stabiel en betrouwbaar internet? Neem dan contact op met ons! Wij bekijken graag of het mogelijk is om glasvezel in jouw buurt aan te bieden. Zowel binnen als buiten de Bollenstreek !

interparts glasvezel bestel website, voor Hillegom, Lisse, Sassenheim en omstreken :

www.glasvezelbollenstreek.nl 

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen