0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - werkplek online

Thuis werken online

Altijd en overal via internet inloggen op je eigen desktop

Met de Managed Desktop van interparts kun je thuis online werken. Daarmee maak je van elke computer jouw computer. Want na het inloggen heb je toegang tot je bureaublad, je programma's en al je bestanden, overal! Op je laptop thuis, in de trein, bij een klant, in je hotel of onderweg. Het maakt niet uit, jouw online desktop is overal beschikbaar.

Online thuis werken met de Managed Desktop

De Managed Desktop is ideaal voor startende ondernemers en zzp'ers. Voor een vast bedrag per maand kun je thuis online werken, heb je geen omkijken meer naar je automatisering en kun je je volledig richten op de inhoud van jouw vak. Inloggen op jouw online werkplek kan veilig en eenvoudig via internet. Elke Windows PC, Mac, iPhone, iPad, Android smartphone of tablet is geschikt om met de Managed Desktop te werken.

ICT-kennis is niet nodig voor jouw online werkplek. Het beheren van je accounts, het toewijzen van applicaties en het resetten van wachtwoorden kun je direct zelf doen. En mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan kun je terecht bij onze helpdesk of storingsdienst voor calamiteiten. De laatste is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar.

Voordelen van thuis werken online:

  • Ideaal voor startende ondernemers en zzp'ers
  • Altijd en overal toegang tot je programma's, e-mails en documenten
  • Maandelijks abonnement met de keuze uit drie service niveaus
  • Geen zorgen over beheer, beveiliging en back-ups
  • Altijd de nieuwste software en voldoende capaciteit

 

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen