0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - werkplek online

Thin Client

Deze mini-PC biedt naast kostenbesparing nog veel meer voordelen

Wil jij graag online werken? Perfect, want dan kan jij (en je medewerkers) altijd en overal inloggen op het bedrijfsnetwerk. Helemaal ideaal wordt het als je dat combineert met Thin Clients. Een Thin Client is een mini-PC waarmee je alles kan doen wat ook met de ouderwetse, grote PC kan.

Voordelen van de Thin Client

De ouderwetse PC’s (Thick Clients) staan vol met kostbare en in feite onnodige hardware. Een Thin Client heeft daarentegen geen besturingssysteem, geen software, geen harde schijf en geen ventilator. De Thin Client is compact, stil en zuinig. Je kunt een Thin Client thuis gebruiken of op kantoor. Je logt gewoon rechtstreeks in op de centrale server van interparts en kunt aan het werk. Je computers werken daardoor stabieler, sneller en hebben minder uitval. Verder zijn de Thin Clients bij aanschaf goedkoper dan complete PC's en schrijf je jaarlijks veel minder af. Nog een bijkomend voordeel; de energienota en milieubelasting zijn een stuk lager!

Het gemak van een Thin Client

Het grootste voordeel van de Thin Client is toch wel dat applicaties niet op de PC’s van de gebruikers draaien, maar op de server. Dit betekent dat wanneer je binnen je bedrijf alle gebruikers wilt voorzien van de nieuwste versie van MS Office, dit maar één keer geïnstalleerd hoeft te worden: op de server. Dit is op afstand te regelen en doen wij graag voor je. Ook updates, firewalls en andere software managen wij op afstand, waardoor jij er geen omkijken naar hebt. Je werkt dus veilig, snel en efficiënt. Dat is het grootste voordeel van online werken met Thin Clients!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen