0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - internet verbinding

Glasvezel internet

Internet met de snelheid van het licht

Glasvezel is een supersnelle vorm van breedbandinternet via een glasvezelkabel. Deze nieuwe vorm van internetverbinding wordt vooral toegepast op bedrijfsterreinen. interparts maakt glasvezel internet mogelijk op bijna elk adres in de Bollenstreek!

Hoe werkt Glasvezel Internet?

Bij glasvezel gaat de overdracht van data niet met elektriciteit, maar via lichtsignalen. Dit maakt razendsnel internet mogelijk met up- en downloadsnelheden tot wel 1000 MB. Niet alleen ideaal voor het up- en downloaden van bestanden, maar ook voor video-conferencing, pintransacties, ingenieuze beveiligingssystemen en om de nieuwste games of films te downloaden. Allemaal supersnel via een stabiele, veilige verbinding!

Glasvezel is een supersnelle vorm van internet via een glasvezelkabel. interparts maakt glasvezel internet mogelijk op bijna elk adres in de Bollenstreek!

Voordelen van interparts Glasvezel

 • Supersnel internet
  Met up- en downloadsnelheden tot wel 1000 MB heb je een supersnelle verbinding voor internet en telefonie.
 • Symmetrische verbinding
  Met glasvezel van interparts beschik je over een symmetrische verbinding. Dit betekent dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Vooral voor bedrijven die veel toepassingen tegelijk moeten laten draaien, is dit ideaal!
 • Betrouwbare verbinding
  Met glasvezel van interparts heb je geen last van piekuren en is je digitale bereikbaarheid gewaarborgd, ook als je met meerdere applicaties of devices tegelijk werkt.
 • Voorbereid op de toekomst
  Steeds meer functionaliteiten werken via internet. Je digitale bereikbaarheid is dus van groot belang voor de toekomst van jouw bedrijf. Bovendien is glasvezel internet van interparts schaalbaar. Heb je meer capaciteit nodig? Wij groeien naadloos met jou mee!
 • Duidelijke tarieven
  interparts biedt drie standaard pakketten met vaste maandtarieven. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Wat je ook kiest, bij interparts ben je verzekerd van supersnel en betrouwbaar internet.
 • Alles in eigen beheer
  Wij zorgen voor de verbinding vanaf ons eigen netwerk tot de router bij jou op locatie. Alle beheer en service wordt door onze eigen medewerkers verzorgd zonder onnodige schakels, dus de communicatie verloopt soepel en snel.
 • Totaal pakket
  interparts biedt een totaalpakket aan diensten. Van supersnel internet tot systeembeheer en van de nieuwste IPv6 adressen tot digitale telefonie oplossingen. Alles bij één provider. Dat biedt jou gemak en duidelijkheid, uiteraard tegen een scherpe prijs!

Overtuigd van de voordelen?

Wil jij ook supersnel, stabiel en betrouwbaar internet? Neem dan contact op met ons! Wij bekijken graag of het mogelijk is om glasvezel in jouw buurt aan te bieden. Ook buiten de Bollenstreek.

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen