0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - webhosting

Dedicated server hosting

Jouw server laten inrichten en beheren door interparts

Je wilt je eigen server plaatsen op het internet, maar beschikt nog niet over de juiste apparatuur, software of de benodigde technische kennis? Dan is een dedicated server van interparts voor jou de oplossing. Deze servers worden door ons met de grootste zorg samengesteld en voldoen aan de hoogste eisen. Met een dedicated server hoef je je geen zorgen te maken bij problemen met hardware of software. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw server altijd goed blijft draaien.

Gedeelde server

Eén fysieke (dedicated) server kan worden onderverdeeld in meerdere virtuele servers. Je kunt direct gebruik maken van de voordelen en prestaties van een dedicated server tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Je hebt met dedicated server hosting meer vrijheid, ruimte en snelheid dan bij een shared hosting pakket en zit niet vast aan het prijsniveau van een volledige dedicated server. De virtuele servers functioneren als dedicated servers: ze hebben een eigen besturingssysteem en kunnen onafhankelijk van elkaar worden geïnstalleerd en beheerd. Dat wil zeggen dat je los van andere gebruikers software en applicaties kunt installeren. Ook kun je op serverniveau je eigen instellingen gebruiken en alle gebruikersrechten naar wens inrichten.

Volledige dedicated server

Vanzelfsprekend behoort een volledige dedicated server ook tot de mogelijkheden. In dat geval hebben je databases en websites een dusdanige omvang dat de volledige capaciteit van de server wenselijk is. Een volledige dedicated server heeft een eigen certificaat en draait geheel voor jou en jouw klanten.

Inclusief installatie en patchen

In beide gevallen richt interparts de dedicated server in op basis van jouw persoonlijke wensen en plaatst deze in ons beveiligde datacenter. Het installeren, monitoren en patchen van de server is bij de prijs inbegrepen. Zo heb je geen omkijken meer naar technische issues en kun je direct beginnen met het gebruik van je server.

Voordelen van dedicated server hosting:

  • Geen hoge investeringen in apparatuur en licenties
  • Server huren in een beveiligd en gekoeld datacenter
  • Inclusief installatie, monitoring en patchen
  • Persoonlijk advies over de inrichting van je server

 

 

 

 

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen