0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - internet verbinding

Snel internet buitengebied

interparts maakt snel internet in buitengebieden mogelijk

Ligt jouw bedrijf in een buitengebied? Woon je op het platteland en is er geen glasvezel in de buurt? Ontbreek het aan een goede ADSL verbinding of kabelinternet in jouw regio? interparts biedt voor elke regio oplossingen om snel en zorgeloos van het internet gebruik te maken.

Oplossing voor snel internet in buitengebieden

Nederland behoort tot de top vijf landen met de grootste beschikbaarheid van internet wereldwijd. Toch zijn er nog gebieden waar de snelheid laag is of de verbinding regelmatig hapert. Omdat iedere locatie anders is, zijn er geen standaard oplossingen. Wij kijken ter plaatse naar de mogelijkheden en komen met een oplossing.

Glasvezel is dichterbij dan je denkt

Glasvezel is het internet van de toekomst en wordt in steeds meer gebieden aangelegd. Zijn er meer mensen in jouw omgeving die problemen ervaren met internet? Dan kan het een mooie oplossing zijn om gezamenlijk Glasvezel Internet van interparts  aan te laten leggen.

Straalverbinding buitengebied

Zijn de kosten van glasvezel te hoog? Een straalverbinding is dan vaak een goed alternatief. Met een straalverbinding wordt er een antenne bevestigd op het dak van jouw bedrijfspand. Deze maakt draadloos verbinding met een zender op een zogeheten ‘mediatoren’. Door jouw antenne te richten op de centrale zender ontstaat er een vaste verbinding of point to point verbinding, die wel tientallen kilometers kan overbruggen.

Maatwerk oplossingen

Is er wel een ADSL-verbinding, maar staat jouw bedrijf te ver van de wijkkast? Dan kunnen wij meerdere koperparen op elkaar stapelen zodat we de gewenste bandbreedte bereiken. Heb jij traag internet of regelmatig geen verbinding? Dan is er altijd een oplossing.

Stap over op een internetverbinding van interparts. Op elke locatie kijken we naar de oplossing die daar het beste past. Dus of je in een afgelegen boerderij op het platteland woont of een bedrijf hebt in een klein dorp in de Bollenstreek, het maakt ons niet uit. Wij zorgen dat je snel en stabiel internet krijgt. De diversiteit aan internetverbindingen die wij bieden plus het feit dat we zelf provider zijn, vormt een ijzersterke combinatie!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen