0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

Bellen via het internet met een VoIP. Iets voor jou?

Overal en altijd kunnen werken is het werken anno nu. Dat brengt uitdagingen met zich mee omdat medewerkers dan ook altijd en overal telefonisch bereikbaar moeten zijn. Een mobiel kan uitkomst bieden, maar hoe verbind je dan door naar collega's? Of hoe moet het dan als je een menu wil instellen? VoIP (Voice-over IP) van interparts is hiervoor een goede oplossing.

Altijd telefonisch bereikbaar met een internetverbinding

Simpel gezegd is VoIP een telefonieverbinding via internet. Met als grote voordeel dat je kunt werken waar en wanneer je wilt. Want met een internetverbinding, verhuis je je telefonieverbinding ook gewoon met je mee. Dus ben je altijd goed bereikbaar.

Volop functionaliteiten met VoIP

Het voordeel van VoIP is dat het allerlei extra functionaliteiten biedt. Van menu's tot voicemail, van gespreksopname tot muziek in de wachtstand, en van wachtrijen voor één toestel tot een compleet callcenter met meerdere wachtrijen. Bovendien maakt het met een VoIP niet uit of je nu een eenmanszaak bent, een MKB-er of een groot bedrijf. VoIP biedt uitkomst voor iedere ondernemer!

4 redenen om te kiezen voor VoIP van interparts

Alles werkt met elkaar samen. Wij verzorgen niet alleen de hardware en het efficiënt inrichten van de gewenste functies van jouw telefooncentrale, maar regelen dat dit ook samenwerkt met de huidige computers en servers.

VoIP verkeer altijd voorrang. Telefonie is tegenwoordig echt een IT aangelegenheid omdat alles te maken heeft met een stabiele internetomgeving, het interne bedrijfsnetwerk LAN, de beveiliging en de software. Daarom regelen wij dat de internetverbinding en jouw netwerk optimaal ingericht worden, waardoor VoIP-verkeer altijd voorrang krijgt.

Kostenbesparing. De installatie van VoIP telefoons neemt veel minder tijd in beslag ten opzichte van telefoons die nog via traditionele telefoniekabels lopen. Dat bespaart ook nog eens in de kosten.

Oplossing voor iedere situatie. Wil je alleen mobiel bellen of ook op je vaste telefoon? Vind je het gebruik van een headset gekoppeld aan een vast toestel prettig? Of wil je via je PC ook je telefoon kunnen bedienen? Voor elke bedrijfssituatie biedt interparts een passende oplossing.

Is VoIP iets voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je graag over alle mogelijkheden!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen