0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

Onze stroom? Groen Geregeld!

Alle servers staan de hele dag te draaien, op elk bureau staan wel 3 beeldschermen, alles wordt in de gaten gehouden door camera’s en natuurlijk moet ons kantoor ook verwarmd of gekoeld worden. Als ondernemer in de ICT ontkomen we er niet aan dat we veel stroom verbruiken. Maar dat doen we wel bewust én groen!

Geen keuze, maar voorwaarde

Wij geloven dat duurzaam ondernemen in de wereld van vandaag geen keuze meer is, maar een voorwaarde. Daarom kopen wij onze elektriciteit groen in. Wij hebben gekozen voor Eneco HollandseZon® met Milieukeur van SMK (Stichting Milieukeur). Dat is groene stroom die 100% opgewekt wordt in Nederlandse zonneparken.

We kijken verder

Door te kiezen voor groene stroom verlagen we onze CO2-uitstoot en dragen we bij aan meer duurzame energieproductie in Nederland. Maar duurzaam ondernemen gaat verder dan dat. Ook onze online oplossingen zorgen voor minder uitstoot. En dan bedoelen we niet alleen de bergen papier die je bespaart door digitaal te werken. Door gebruik te maken van online werkplekken en duurzame hosting bespaar je namelijk tot 80% stroom op de werkplek. Bovendien is er door het gebruik van thin clients geen geluids- en warmteproductie.

Laten we het samen doen!

Wij stimuleren onze klanten om bewust om te gaan met energie en aandacht te hebben voor een duurzame manier van ondernemen. Als we dat allemaal doen wordt de wereld steeds een beetje groener. En daar krijgen wij nou energie van!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen