0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

Doet jouw alarmsysteem het nog na 1 april?

Nee, dit is geen grap! Veel alarminstallaties zullen vanaf 1 april 2022 een foutmelding geven omdat KPN vanaf die dag definitief stopt met ISDN. Bedrijven met een alarmsysteem dat nog op ISDN15, 20 of 30 aangesloten is, moeten dus snel een alternatief zoeken.

Einde van een tijdperk

Zoals al langer bekend, gaat KPN stoppen met de ‘ouderwetse’ analoge diensten. Veel bedrijven zijn daarom al overgestapt op glasvezel internet en VoIP, digitale telefonie. Maar wat veel mensen zich niet realiseren, is dat dit ook impact heeft op bijvoorbeeld alarminstallaties of de nood-knop in liften.

Verborgen risico’s

De meeste bedrijven en consumenten maken al geen gebruik meer van analoge technologie. Maar waar niet iedereen bij stil staat, is dat er systemen zijn die dat nog wel doen zoals veel alarmsystemen. Als ISDN stopt, verliezen deze systemen hun verbinding met de meldkamer. KPN heeft haar klanten al meerdere keren ingelicht over het definitieve einde van ISDN. Veel grote bedrijven hebben hun installaties dan ook al aangepast, maar nog niet alle kleine ondernemers. En zonder goed werkend alarmsysteem ben je vaak niet verzekerd tegen inbraak of brand, dat levert grote risico’s op!

Wat zijn de alternatieven?

Maak jij in jouw bedrijf nog gebruik van een ISDN 15, 20 of 30 aansluiting? Dan is het nu echt tijd om in actie te komen! Gelukkig zijn er mooie alternatieven, die vaak nog goedkoper uitvallen. De voordelen zijn groot: de verbinding is sneller, de systemen heel flexibel en makkelijk aan te leggen. Dus wacht niet langer en zorg dat je alles voor eind maart 2022 op orde hebt.

Wij helpen graag!

interparts is specialist in digitale diensten. Veel ondernemers in de Bollenstreek maken inmiddels al gebruik van onze glasvezel en VoIP diensten. Bij iedere klant bekijken we de persoonlijke situatie, bespreken we de behoefte en maken we de overstap geruisloos in orde. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen dat je altijd verbonden blijft!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen