0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

Een goed netwerk is de sleutel tot het succes van jouw organisatie

Veel organisaties zijn bijna volledig afhankelijk geworden van een feilloos functionerend netwerk. Zo gek is dat niet, want heb jij een goed werkend netwerk, dan draagt dat ongetwijfeld bij aan het succes van jouw organisatie. Tegelijkertijd betekent dit ook dat goed en regelmatig onderhoud van jouw netwerk een absolute must is. Hoe is het ICT beheer en onderhoud in jouw organisatie geregeld? interparts neemt deze zorg volledig uit handen!

Afhankelijk van goed werkende systemen

Organisaties maken vandaag de dag veelvuldig gebruik van IT-systemen om hun werkzaamheden uit te voeren. Maar dat betekent dus ook dat je afhankelijk bent van goed functionerende systemen. Goede prestaties, voldoende capaciteit, snelheid, hoge betrouwbaarheid en 100% beschikbaarheid zijn dus van essentieel belang. Maar stel, er doet zich een storing of inbraak in jouw netwerk voor en je bedrijf komt stil te liggen? Daar zit je als ondernemer toch niet op te wachten? Dat kost namelijk veel tijd en geld!

ICT beheer en onderhoud bij interparts

Een complex systeem zoals jouw computernetwerk vergt daarom periodiek onderhoud. interparts levert ICT beheer en onderhoud aan elk bedrijf, groot en klein. ICT beheer bij interparts is een combinatie van systeembeheer (de hardware), netwerkbeheer (traffic en data) en applicatiebeheer (de software). De invulling hiervan varieert per bedrijf, want in ieder bedrijf worden natuurlijk andere eisen gesteld. Uitgangspunt is altijd, dat we ervoor zorgen dat jouw netwerk veilig blijft draaien, dat oponthoud zoveel mogelijk wordt uitgesloten en dat er goede back-up is van je data, software en systemen als er zich toch een calamiteit voordoet.

Blijf altijd verbonden

Draag de complete zorg voor jouw ICT over aan de specialisten van interparts. Zo weet je zeker dat je altijd verbonden blijft!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen