0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

Wij zijn verhuisd!

Met trots hebben wij per 25 september onze intrek genomen in het bedrijfsverzamelpand Bij1 aan de Heereweg 331 in Lisse. Deze prachtige locatie geeft interparts meer ruimte voor creativiteit, groei en de mogelijkheid om nog meer service te bieden aan onze klanten, zodat zij altijd verbonden zijn. 

Bij1, de verzamelplaats voor dienstverlenende bedrijven

Ons nieuwe kantoorpand in Lisse op de kruising Heereweg/ Laan van Rijckevorsel is het oude Microformat pand. Dit kenmerkende pand aan de Heereweg 331 heeft na jaren van onzekerheid eindelijk een nieuwe bestemming en een nieuwe naam gekregen. Bij1 is een verzamelpand geworden voor dienstverlenende bedrijven uit de Bollenstreek en biedt vaste kantoorruimtes en flexibele werkplekken. ‘En daar ben ik enorm trots op’, vertelt Emanuel van der Wiel, directeur en eigenaar van interparts. ‘Joost Baarda, Pascal Gabler en ik zijn de nieuwe eigenaren van Bij1. Het fijne aan dit pand is dat je in alle rust in je eigen kantoorruimte kunt werken, maar ook kunt netwerken, afspreken met klanten of relaties en samen kunt ondernemen.’

Een bruisende en inspirerende omgeving 

‘Onze wens is om van Bij1 een bruisende en inspirerende omgeving te maken, waar ondernemers hun klanten optimaal kunnen bedienen. Het gebouw is de afgelopen maanden grondig aangepakt. Van uitbreiding van de parkeerplekken tot het nodige schilderwerk. Het pand is zowel van de binnen- als buitenkant gemoderniseerd. Uiteraard hebben wij het pand ook voorzien van veilige en snelle internetverbindingen. Daarnaast hebben we intern de nieuwste VOIP technologie en een nieuwe toegangscontrole uitgerold en is het dienstenpakket voor onze klanten nog meer uitgebreid.

interparts vind je op de 1e verdieping

Onze kantoorruimte vind je op de 1e verdieping van het pand van Bij1. Alle medewerkers van interparts hebben inmiddels een fijne werkplek, waar we op veilige afstand van elkaar, onze klanten kunnen bedienen. 
Ben je nieuwsgierig naar onze nieuwe werkomgeving of lijkt een bedrijfsruimte Bij1 jou ook wel wat? Je bent van harte welkom voor een rondleiding en een kop koffie!  

Nieuw adres interparts in Lisse

Je vindt op ons op dit nieuwe adres in Lisse:

interparts

Heereweg 331

2161 BL Lisse

 

Met interparts ben je altijd verbonden!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen