0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

Supersnelle internetverbinding via glasvezel belangrijker dan ooit

Thuis inloggen via de cloud, conference calls doen, bestanden online bewerken… Goed, snel en veilig kunnen thuiswerken is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Met een glasvezelverbinding van interparts en Glasdraad Bollenstreek ben je verzekerd van een supersnelle en veilige verbinding. Wil jij de snelheid van je internetverbinding een flinke boost geven en alle voordelen daarvan ervaren? Neem dan snel contact met ons op! 

Glasdraad Bollenstreek en interparts bundelen krachten

Dacht je dat een internetverbinding via glasvezel alleen maar geschikt is voor buitengebieden? Dan hebben wij goed nieuws! Dankzij onze samenwerking met Glasdraad Bollenstreek is glasvezel op bijna elk adres mogelijk. Op particuliere adressen én bedrijfsadressen. 

De voordelen van internet via glasvezel 

Snelle en veilige verbinding

Met een glasvezelverbinding profiteer je van een gigasnelle verbinding tot wel 1000Mb (1Gb). Ideaal voor het uploaden en downloaden van bestanden, voor pintransacties, beveiligingssystemen en om te video-conferencen. En tegelijkertijd kan er zelfs ge-netflixt worden!

Even snel uploaden als downloaden

Internet via glasvezel is symmetrisch. Dit betekent dat het uploaden en downloaden van bestanden even snel gaat. In tegenstelling tot bijvoorbeeld kabelinternet en ADSL, waarbij dat niet het geval is. Handig als je grote bestanden wilt versturen of veel met video’s en foto’s werkt! 

Unieke verbinding in jouw meterkast

De afstand die de kabel aflegt van jouw bedrijf tot de straatkast, waar de apparatuur zich bevindt, is verleden tijd. Met een glasvezelnetwerk creëer je een unieke verbinding tussen twee punten, oftewel je hebt een eigen glasvezelkabel in jouw meterkast. Die hoef je dus niet met het bedrijf naast je te delen.

Stabiel internet

Weer of geen weer? Glasvezel is ongevoelig voor weersomstandigheden en wordt niet beïnvloed door elektriciteitskabels, vliegtuigen of andere omgevingsfactoren. Daarmee is de verbinding via jouw eigen glasvezelnetwerk per definitie stabiel. Geen kleine storingen of haperingen meer in het netwerk, zoals bijvoorbeeld met een schotel of 4G verbinding.

Snel thuiswerken vanuit de cloud

Staan jouw bestanden opgeslagen in de cloud en werken jouw werknemers nu vanaf hun thuiswerkplek? Met een glasvezelverbinding zorg je ervoor dat de snelheid van het internet vele malen hoger wordt. Waardoor er sneller gewerkt kan worden, ook vanuit huis, en er dus niemand hoeft te wachten op langzaam ladende websites, mails die blijven hangen of bestanden die heel traag geüpload en gedownload worden.  

Meer informatie over Glasdraad Bollenstreek

Ook in de Bollenstreek is het hoog tijd voor een nieuw en modern glasvezelnetwerk. Zo zijn ook deze gemeentes klaar voor de toekomst, in een maatschappij die op alle fronten digitaliseert. Je hebt tot en met 16 november 2020 de mogelijkheid om in te schrijven voor glasvezel. Bij een percentage van 50% inschrijvingen gaat de aanleg definitief van start. Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over een glasvezelverbinding van interparts en Glasdraad Bollenstreek? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen