0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

Veilig bestanden met elkaar delen met interparts Secure Online Drive

Werken vanaf één vaste plek is bijna niet meer denkbaar. Tegenwoordig zijn we altijd en overal bereikbaar. Teamleden en collega’s werken verspreid over diverse locaties. Thuis, onderweg, in Nederland en in het buitenland. Dit vraagt erom dat je altijd bij je bestanden moet kunnen, maar ook dat je bestanden met elkaar kunt delen. Er zijn diverse oplossingen beschikbaar zoals iCloud, Dropbox en OneDrive. interparts biedt Secure Online Drive, een veiliger alternatief wat ons betreft. Waarom? Dat lees je in dit artikel.

Risico’s van publieke opslagdiensten

Binnen een bedrijf delen we vandaag de dag allerlei bestanden met elkaar. We willen altijd, overal en op elk device toegang hebben tot deze data. Dat is natuurlijk heel handig, want zo kunnen we efficiënt ons werk doen. Toch kleven er ook nadelen aan het opslaan van je bestanden in een publieke opslagdienst. Heb je je bijvoorbeeld weleens afgevraagd welke instanties meekijken als je een bestand via WeTransfer verstuurt? Of waar jouw data eigenlijk opgeslagen wordt? Staat dit veilig opgeslagen in Nederland waar de Nederlandse wetgeving met betrekking tot veiligheidsmaatregelen van toepassing is? Of staat dit opgeslagen in het buitenland, waar onze wetgeving niet meer van toepassing is? Dit is lastig te controleren.

Waarom je data opslaan en delen met Secure Online Drive?

Bedrijven hebben met Secure Online Drive van interparts de mogelijkheid om zakelijke bestanden op alle computers en mobiele apparaten te bewerken en deze ook vanuit ieder device veilig te delen. Collega’s, klanten en partners kunnen veilig toegang krijgen tot deze bestanden. Met als grote voordeel dat je op deze manier efficiënt kunt werken en altijd met de laatste versie van het bestand werkt. Het verschil met publieke opslagdiensten is dat je zakelijke bestanden veilig zijn en blijven. Met Secure Online Drive van interparts staat alle data namelijk veilig versleuteld in een Nederlandse storage opgeslagen. En zijn dus ook alle eisen van de Nederlandse wetgeving op de veiligheid van toepassing. Daarnaast bepaalt ieder bedrijf zelf welke apparaten mogen synchroniseren met elkaar, en welke bestanden wel of niet met iemand gedeeld worden. Met Secure Online Drive zorg je er bovendien voor dat er altijd een back-up ingebouwd is.

6 voordelen van interparts Secure Online Drive op een rij

Jouw data overal en veilig toegankelijk

Met Secure Online Drive heb je altijd op een veilige manier toegang tot je data. Werkbestanden kun je opvragen op ieder device, want je data wordt altijd gesynchroniseerd op alle devices die je gebruikt. Of het nu gaat om Android, Mac, IOS, Windows en Windows Phone, met Secure Online Drive heb je overal toegang tot je data. Deze data kun je vanuit jouw device dus ook altijd veilig delen met collega’s of externe partijen.

Hosting en dataopslag op Nederlandse bodem

Niet alleen de software en het platform worden vanuit Nederland gehost. Ook je data wordt veilig in onze datacenters in Nederland opgeslagen en valt onder de Nederlandse wetgeving.

Back-ups en snap shots

Back-ups worden (op verzoek) meerdere keren per dag gemaakt. Hetzelfde geldt voor verschillende snap shots van files waardoor je deze zelf snel en gemakkelijk terug kan halen.

Files en folders gelocked

Het delen van de data gaat gestructureerd en is in te stellen op user-level. Met file & folder locking voorkom je dat twee gebruikers tegelijk een bestand bewerken. Wel zo handig.

Grote bestanden delen

Met één klik op de knop kan je grote files en folders via een beveiligde link (Secure Share) delen met je collega’s of externe partijen. Als extra beveiliging kun je zelf instellen hoeveel keer een file of folder gedownload mag worden en hoe lang deze de link maximaal beschikbaar is, bijvoorbeeld een dag, week of maand.

Altijd de nieuwste features

De software van Secure Online Drive is continu in ontwikkeling en daardoor koploper met nieuwe features.

File storage, delen van documenten en data back-up vanaf € 18,50 per maand

Vind je het belangrijk dat je data in Nederland blijft staan en niet gescand wordt door bijvoorbeeld een Amerikaans bedrijf? Dan is interparts Secure Online Drive een hele goede optie. De kosten per gebruiker zijn € 8,50 per maand. Dit pakket is uit te breiden met online opslag. De kosten voor 50 GB aan dataopslag zijn € 10 en voor een grotere dataopslag van 100 GB betaal je € 20 per maand. Per gebruiker en 50 GB betaal je dus 18,50 per maand, inclusief back-up!

Benieuwd? Probeer nu 2 maanden gratis

Wil jij ook overal en op elk device toegang hebben tot je data? Of wil je meer weten over onze Secure Online Drive oplossing? Probeer Secure Online Drive dan gratis 2 maanden uit. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 0252 - 419 169.

 

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen