0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts introduceert de APK van je back-up

Een cyberaanval op je computersysteem, een datalek, brand in jouw serverruimte of gewoon een kop koffie die over je toetsenbord valt. Weg zijn al je gegevens! Heb je een goede back-up, dan zijn je gegevens meestal nog wel te redden. Maar wat als de back-up niet goed meer werkt? interparts komt met een periodieke APK van jouw back-up.

Geregeld komt het voor dat klanten van interparts in paniek bellen dat hun data niet meer beschikbaar zijn. In de meeste gevallen kunnen we de data gelukkig weer beschikbaar stellen. Maar soms blijkt de back-up niet meer te werken en zijn alle data verloren. Daar wil je toch liever niet aan denken!

Regeren is vooruitzien

interparts biedt de mogelijkheid om jouw back-up periodiek door ons te laten controleren. Met de interparts back-up check doen we een controle op:

  • Integriteit: we checken periodiek of alles wat noodzakelijk is voor jouw organisatie daadwerkelijk meegenomen wordt in de back-up.
  • Internet fall-out: we zorgen ervoor dat wanneer je primaire glasvezelverbinding onverwacht uitvalt, de secundaire internetlijn (via ADSL, VDSL of straalverbinding) het overneemt. Zo heb je de zekerheid dat je internet en telefonie altijd blijft werken. En blijf je dus ook altijd verbonden.
  • Gezondheid van jouw ICT: vergelijk dit met een APK, maar dan van jouw ICT, waarbij we halfjaarlijks of jaarlijks zowel de fysieke servers als het besturingssysteem controleren. 

ISO-normering of TUV

Het kan ook zijn dat jouw organisatie moet voldoen aan de ISO of TUV-normering. Soms vanuit wetgeving en soms vanuit een opdrachtgever. Ook dan kan interparts jou helpen. We brengen de risico's en pijnpunten in kaart en zorgen voor passende ICT-oplossingen. Zo zorgen we ervoor dat jouw opdrachtgevers alle vertrouwen in jouw organisatie hebben.

Altijd verbonden

interparts is op het gebied van preventie en ICT-advies een deskundig partner die zorgt dat je altijd verbonden bent en blijft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen