0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

Online werken: anytime, any place, anywhere

Of je nu op kantoor, thuis of ergens anders bent; met een online werkplek heb je altijd toegang tot de online omgeving van jouw organisatie. Niet alleen jij, maar ook alle medewerkers kunnen altijd en overal inloggen. Je bent dus niet meer afhankelijk van een werkplek op kantoor, maar online werken brengt nog meer voordelen met zich mee.

Mors je koffie over je laptop, vergeet je hem mee te nemen naar een klant of wordt ie gestolen? Als jouw bedrijf faciliteert in online werken kan je heel eenvoudig op een andere laptop of computer weer inloggen. Dat is het grote voordeel van online werken. Vandaag de dag wil iedereen altijd bereikbaar zijn en flexibel zijn werk kunnen doen. Of dat nou bij een klant is of terwijl je zit te wachten tijdens de zwemles van je kind. interparts maakt het mogelijk!

Niet langer gebonden aan één computer

Ben jij een werkgever en werk jij nog met lokale pc's? Dan zijn jouw medewerkers gebonden aan kantoor en aan één apparaat. Voor een vaste prijs per maand zetten we bij jou een veilige en supersnelle online werkomgeving op. Op iedere werkplek komt een zogenaamde Thin Client te staan in plaats van de grote, lawaaierige systeemkasten. Alle medewerkers krijgen een link naar de online omgeving en kunnen vanaf dat moment overal inloggen en werken. Of dat nu op kantoor met de Thin Client is, thuis vanaf de laptop of in de wachtkamer bij de tandarts. Als er maar WiFi is. En dat is niet het enige voordeel.

Sneller, veiliger en voordeliger

Omdat alle systemen en applicaties gecentraliseerd staan, kunnen updates in één keer op het gehele netwerk gedraaid worden. Met een online werkplek hoef je dat niet meer lokaal per pc te doen. Dat scheelt een hoop tijd en energie. Ook over de beveiliging van de data en systemen hoef je je geen zorgen meer te maken. Al jouw data is opgeslagen in de cloud omgeving, die verspreid over verschillende datacenters bij ons versleuteld staat.

Het gemak van online werken

Online werken houdt in dat je altijd en overal kunt inloggen. In de cloud zoals we dat noemen. interparts regelt bovendien ook dat

Stap over naar online werken

Wil jij de overstap maken naar online werkplekken? Voor een vaste prijs per maand, inclusief onderhoud, back-up, licenties en support zorgen we dat jij en je medewerkers altijd verbonden zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen