0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

Probeer nu gratis een online thuiswerkplek van interparts

Online thuiswerken is voor de één vanzelfsprekender dan voor de ander. Tijdens deze coronacrisis merken we dat het aantal online werkplekken exponentieel is toegenomen. Logisch, want online werken heeft heel veel voordelen. Niet alleen tijdens de coronacrisis, maar ook daarna. Heb jij nog geen online werkplek voor jezelf of je medewerkers? En ben je wel benieuwd hoe zoiets werkt? Probeer dan nu gratis een week lang een online werkplek bij interparts!

Met een Online Werkplek kun je werken wanneer je wilt en waar je maar wilt. Dit noemen we ook wel flexwerken of het nieuwe werken. Bij een online werkplek heb je al je gegevens, software en documenten binnen handbereik. Je hebt alleen een verbinding met het internet nodig om aan de slag te kunnen.

Hoe werkt een online werkplek?

Dat is heel eenvoudig. Jij bepaalt wat je nodig hebt qua software. Vervolgens maken wij een koppeling met jouw bedrijfsnetwerk. Met een gebruikersnaam en wachtwoorden log je vervolgens veilig in op een centrale cloud omgeving. Daarmee is jouw software toegankelijk vanaf elk apparaat met een internetverbinding. Dat kan je laptop, vaste computer, een tablet en zelfs je mobiele telefoon zijn. Zodra je bent ingelogd, zit je in je ‘eigen’ werkomgeving en kun je overal bij. Je hoeft dus niet meer op kantoor te zitten om bij je documenten te kunnen.

Probeer een online werkplek een week lang gratis uit

We maken voor jou een proefaccount aan waarmee je een week lang gratis kan ervaren hoe het is om online te werken. Op de demo-omgeving vind je bijvoorbeeld het Office Pakket, Google Chrome en de H: schijf waarmee je documenten centraal kan opslaan. Door in te loggen, krijg je een beeld van het gebruiksgemak en kun je kijken of deze manier van werken bij jouw bedrijf past. Heb je meer tijd nodig, geen probleem. Dan verlengen we de proefperiode met een week. Maar uit ervaring weten we dat een online werkplek snel went. Probeer het nu uit! 

8 voordelen van online werken

  • Alle documenten worden centraal opgeslagen en zijn makkelijk terug te vinden.
  • Optimale beschikbaarheid, je kunt altijd en overal inloggen als je maar een internetverbinding hebt.
  • Wij zorgen ervoor dat er altijd een back-up gemaakt wordt.
  • Je data wordt veilig bewaard in onze datacenters die in Nederland staan.
  • Heeft jouw laptop het begeven? Alles staat opgeslagen in de Cloud. Op een ander device kun jij gewoon weer doorwerken.
  • Ook bij diefstal van een notebook of je tablet, blikseminslag of een defect aan je harddisk is er niets aan de hand, omdat geen enkel document meer lokaal op een computer staat. Al jouw documenten staan veilig en op slot opgeslagen in de cloud bij interparts.  
  • Er zijn geen investeringen meer nodig in hardware en software.
  • Ook AVG-technisch is online werken de beste oplossing. Jouw systeem en apps kun je namelijk met een DUO autorisatie versleutelen. Met een DUO two factor authentication voer je niet één maar twee factoren in om in te kunnen loggen. Een veilige oplossing voor ieder bedrijf!

Wil jij online werken een week lang gratis uitproberen? Vul dan het contactformulier van interparts in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een proefaccount aan te maken en je rond te leiden in de demo. Ervaar vervolgens zelf een week lang hoe het is om online te kunnen werken

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen