0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - ICT beheer & onderhoud

ICT beheer MKB

Minstens zo belangrijk: beheer en onderhoud van je infrastructuur

Met een goede ICT infrastructuur ben je er nog niet. Minstens zo belangrijk is het beheer en onderhoud daarvan. Want ook al heb je de mooiste systemen, als je geen updates draait heb je zo een virus binnen. interparts kan deze zorg volledig uit handen nemen!

ICT beheer in het MKB

De meeste bedrijven in het MKB zijn behoorlijk afhankelijk geworden van het goed functioneren van hun ICT. Verlies van data of functionaliteit door gebruikersfouten, hackers of andere oorzaken levert vaak een enorme kostenpost op. Dus is goed en regelmatig ICT beheer van levensbelang.

Het complete plaatje

ICT beheer is eigenlijk een combinatie van systeembeheer (hardware), netwerkbeheer (traffic en data) en applicatiebeheer (software). Het complete plaatje dus. interparts zorgt dat alles met betrekking tot jouw ICT op rolletjes verloopt. Niet alleen de beveiliging is goed geregeld, maar ook updates, back-up en herstel van data, software en systemen.

Een prettig idee

Je kan met een gerust hart de complete zorg voor jouw ICT overdragen aan interparts. Zo kan jij je bezig houden met jouw vakgebied en ben je toch altijd verbonden!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen