0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts - ICT beheer & onderhoud

ICT advies MKB

Laat je voorlichten door onze experts

Bij veel bedrijven in het MKB speelt ICT een steeds grotere rol. Dat betekent dat jouw organisatie waarschijnlijk ook steeds afhankelijker wordt van goed functionerende ICT. Je bent al snel onthand als het internet traag is, je een virus binnen hebt gekregen of je te weinig opslagruimte voor data hebt.

ICT in het MKB

De meeste bedrijven in het MKB kunnen het zich niet veroorloven om een complete ICT afdeling op te zetten. Dat betekent vaak dat je te maken hebt met meerdere leveranciers en verschillende adviezen. En mocht je al een goede ICT infrastructuur hebben, dan ben je er nog niet. Minstens zo belangrijk is het beheer en onderhoud. Een virus is zó binnen geslopen en dan heb je pas echt een probleem. interparts kan jou deze zorg volledig uit handen nemen!

Echt goed advies

interparts heeft een lange geschiedenis in ICT oplossingen. Met ruim 30 jaar ervaring in hardware, software, hosting, beveiliging en online werken kan je wel zeggen dat we expert zijn op het gebied van ICT in het MKB. Wij geloven in kwaliteit en meten ons dus ook niet met de prijsvechters in deze markt. Wij geven eerlijk advies en gaan voor flexibele, toekomstgerichte oplossingen.

Laat je voorlichten door onze experts

Niks zo vervelend als een netwerk, pc of systeem dat het niet doet. Dus laat je voorlichten door onze experts en ontdek welke oplossingen er voor jouw bedrijf mogelijk zijn. interparts zorgt dat alles met betrekking tot jouw ICT op rolletjes loopt! 

Neem contact met ons op voor een eerlijk en goed advies.

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen