0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts

Geschiedenis

Jarenlange ervaring in het MKB

interparts is ontstaan vanuit de samensmelting van drie bedrijven uit de Bollenstreek: Interparts Online, Icpcore Hosting en Interparts Computer Products. In 2018 hebben we onze krachten gebundeld om onze klanten in het MKB nog beter van dienst te kunnen zijn en een breed pakket aan services te bieden.

Interparts Computer Products

Interparts Computer Products B.V. was een Nederlands bedrijf dat al zo’n 30 jaar actief was op het gebied van MKB netwerk- en systeembeheer. Interparts Computer Products leverde alle hardware, software en aanvullende diensten die nodig zijn om bedrijfssystemen goed te laten functioneren en te beveiligen, maar is ook meer dan 15 jaar de Nederlandse distribiteur geweest van Wyse, Boundless, Ultrabac en Attachmate.

Icpcore Hosting

Icpcore is in 2004 ontstaan vanuit Interparts Computer Products om te voldoen aan de vele vraagstukken rondom hosting. Icpcore heeft zich gespecialiseerd in dedicated hosting, colocation en andere hosting oplossingen. Van een simpele domeinregistratie tot complexe webhosting.

Interparts Online

Interparts Online is in 2011 ontstaan vanuit de opkomst van het “nieuwe werken”. Iedereen wil altijd en overal bereikbaar zijn en bij zijn gegevens kunnen. Interparts Online is daar op in gesprongen met online werkplekken en cloud oplossingen voor iedereen.

Complete oplossingen en service voor het MKB

Sinds 2018 zijn deze bedrijven samen verder gegaan onder de naam interparts. Op deze manier kunnen wij onze klanten complete oplossingen bieden en hebben wij de expertise op alle gebieden in huis. Wij bieden een totaalpakket voor het MKB: van hoogwaardig internet tot beveiligingsoplossingen en van telefonie tot het inrichten van online werkplekken. Alles op maat en schaalbaar zodat het past bij jouw onderneming. Met interparts ben je altijd verbonden!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen