0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts

Wie is interparts?

Een bedrijf met een passie en een drive

interparts heeft een lange geschiedenis in IT oplossingen. Het huidige interparts is ontstaan uit diverse IT bedrijven waarin we onze hardware, software en technische kennis gebundeld hebben.

Onze professionals

Wij werken met een team van IT professionals vanuit Lisse. Daar ligt ook ons eigen, beveiligde datacenter. In de Bollenstreek liggen onze roots en we werken voornamelijk in de Randstad. Maar ook daar buiten komen we regelmatig bij bedrijven met onze IT oplossingen.

Kwaliteit staat voorop

Wij zijn geen prijsvechter en geen grote speler in de markt. Kwaliteit staat bij ons voorop en dat merk je in onze producten en service. Wij willen dat onze klanten zich bezig kunnen houden met hun eigen vakgebied. Daarom nemen wij de zorg voor de IT uit handen.

IT is onze passie

We hebben een grote drive. De drive om jou vooruit te helpen. Onze service gaat verder dan 'jij vraagt, wij draaien'. Wij zijn je het liefst een stap voor. En mocht zich onverhoopt toch een probleem voordoen, dan reageren we snel en adequaat. Vaak zonder dat jij het in de gaten hebt. Zo zorgen we er voor dat jij ‘altijd verbonden’ bent!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen