0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts

Voor wie is interparts?

Van ZZP-er tot grote organisaties

Wij helpen bedrijven verder. Het maakt ons niet uit of je een startende ondernemer bent of aan het hoofd staat van 100 man personeel. Wij denken mee en komen met oplossingen!

Professionele hosting voor MKB

Onze hostingoplossingen zijn zeer geschikt voor organisaties van zo’n 50 tot 200 personen. Vaak is het voor bedrijven van deze omvang financieel niet interessant om een eigen hosting facility op te zetten of een eigen ICT afdeling op te zetten. Onze infrastructuur en software zijn speciaal ontwikkeld om dit soort organisaties te voorzien van optimale faciliteiten.

ZZP-ers en klein MKB

Ook voor kleinere bedrijven bieden we uitstekende faciliteiten. Zowel op het gebied van software zoals Hosted Exchange als op het gebied van hardware zoals Thin Clients of routers. Wij maken het ondernemen makkelijker en nemen de zorg voor de ICT uit handen. interparts maakt het mogelijk om als kleine speler met professionele middelen te werken. En niet onbelangrijk: om de kosten binnen de perken te houden.

Voor ieder wat wils

Als onafhankelijk internet provider, hosting leverancier en RIPE member hebben wij veel te bieden voor ieder bedrijf. interparts neemt jouw zorg voor de ICT over en garandeert veilige, snelle en betrouwbare verbindingen.

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen