0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts

Waarom interparts?

Omdat online werken de toekomst heeft

Online werken is geen trend. Het is een logische en duurzame vervanger van de traditionele IT-oplossingen, waarbij je moest investeren in hardware en software. Onze oplossingen zijn schaalbaar, veilig en flexibel. Zo ben je altijd voorbereid op de toekomst.

Duidelijkheid staat voorop

Bij interparts weet je waar je aan toe bent. Onze professionals zijn recht door zee, spreken begrijpelijke taal wanneer het moet en technische taal als het kan. Wij maken duidelijke afspraken en houden ons daar aan.

Geen bravoure

Wij zijn geen grote speler op de markt, maar kunnen wel alles bieden. En dat heeft zijn voordelen. Zo hebben we eigen IP-blokken en bieden we geen standaard oplossingen maar altijd een oplossing op maat. We bekijken alles per klant en heb je een vraag, dan krijg je direct contact met één van onze IT professionals en niet met een klantenservice.

Totaalpakket

Wij bieden een totaalpakket aan: van hoogwaardig internet tot beveiligingsoplossingen en van telefonie  tot het inrichten van online werkplekken. Alles op maat en schaalbaar zodat het past bij jouw onderneming. Bij interparts begint de toekomst vandaag!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen