0252-419169
Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen

interparts

Hoe werkt interparts?

Deskundig, snel en flexibel

Als je een probleem hebt met je IT, merk je pas hoe vervelend dat is. Je wilt niets liever dan dat het meteen opgelost wordt. Daarom zijn onze IT specialisten flexibel en helpen ze je graag uit de brand. Daarna kijken onze professionals hoe we dit probleem in de toekomst kunnen voorkomen.

Deskundig en transparant

IT vraagstukken kunnen behoorlijk complex zijn. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk deskundig en hebben veel vakkennis. Ze komen graag bij jou kijken waar het probleem ligt en welke oplossingen er mogelijk zijn. Bovendien hebben ze de vaardigheid om ingewikkelde kwesties begrijpelijk aan jou uit te leggen. interparts zorgt voor heldere IT oplossingen, transparante offertes en maakt duidelijke afspraken. Bij interparts weet je waar je aan toe bent.

Kwaliteit staat voorop

Wij gaan niet voor de laagste prijs. Kwaliteit staat bij ons voorop en dat merk je in onze adviezen, onze producten en aan ons personeel. Wij adviseren eerlijk en denken mee over oplossingen die passen bij jouw bedrijf. Oplossingen gericht op de toekomst. Iedere professional van interparts heeft jarenlange ervaring en wil het beste voor jouw bedrijf. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je IT.

Jouw IT is onze zorg

Het kan behoorlijk frustrerend zijn als je netwerk plat ligt, je een server niet geïnstalleerd krijgt of je website niet bereikbaar is. Die zorg nemen we jou graag uit handen. interparts kan een klein onderdeel voor je verzorgen of het hele traject van probleemanalyse, advies, functioneel- en technisch ontwerp, migratie en implementatie uit handen nemen. We werken graag samen met een bestaande IT partner of jouw eigen IT afdeling. Als jij je maar geen zorgen meer hoeft te maken over de technische kant: jouw IT is onze zorg!

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?Vraag een fullscan intake aan
Aanvragen